Om oss

Bekkelaget Bil AS ble etablert i 1960 av Arne Sejersted. Han drev bilverkstedet frem til 1983-84. I 1983 var det Tom W. Todler som startet Bekkelaget Bil AS med sin far Bjørn W. Todler. Roar W.Todler kom inn i driften i 1985. Da var verkstedet lokalisert i Platousgate 21 – 23 på Grønland i Oslo. Driften gikk godt og lokalene ble etter hvert for små.

I 1990 ble det derfor bestemt å flytte til større lokaler i Platousgate 16. Her ble Bekkelaget Bil AS værende i 16 år. I disse årene ble kunnskap og kundemasse bygget opp rundt spesialisering på Audi og VW biler.

I 2006 var det igjen tid for flytte bedriften til større lokaler og mer uteplass. Roar W. Todler stod for all oppbygging av det nye verkstedet med egne avdelinger for MC-verksted, oppretting og lakkering. Dette var de samme lokalene som Bjørn W. Todler hadde sin drift som Audi og VW forhandler, i firmaet Backe & Samsing AS. Fra 2006 og frem til i dag, ligger fortsatt hovedkunnskapen på Audi, VW og Skoda, men vi utfører mindre og større reparasjoner på alle bilmerker.

Bekkelaget Bil & MC AS har blitt en komplett bedrift, der vi utfører alle typer service og reparasjoner, EU-kontroll, oppretting og oppbygging, lakkering, samt forhandlerstatus for Yamaha og Suzuki på MC verkstedet.